Mohendžodáro - Odborné články

Tantra jóga Mohendžodáro a účinky při milování a orgasmu

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Existují pojmy jako tantrický orgasmus, cesta údolím, transformace sexuální energie. Jedná se přece o tantrická cvičení, proto se nesmíme tomuto tématu vyhýbat!

Mnohé ženy nejsou schopné dosahovat při milování orgasmu, naopak velkou část své sexuální energie ztrácí do prostoru. Pokud orgasmu dosáhnou, často to bývá pouze pánevní orgasmus.

Jaké jsou negativní důsledky? Žena ztrácí velkou část své životní energie. V mládí snad výrazně nepozoruje tuto každodenní ztrátu, ale s přibývajícím věkem přichází potíže. Tělo a zdraví již nefunguje jako dřív.

Milování není jako dřív, tělo a žena stárne a ztrácí vitalitu.

Nejdůležitější je naučit se správně používat vlastní sexuální energii, při milování a orgasmu nechat proudit energii do celého těla a do všech orgánů. A posléze proniknout do tantrického milování.

Je možno naučit se celou cvičební sestavu Mohendžodára, aktivovat celé tělo a potom daleko později používat tuto vlastní energii při milování.

Výhoda je ta, že potom již při milování neztrácíme energii do prostoru, neuniká pánevním dnem ven, naopak je použita pro ozdravení celého organismu. V tom spočívá tajemství věčného mládí všech adeptů tantry! Při orgasmu není zapojena pouze pánev, ale všechny orgány, a dokonce i čas a prostor! Ale to by bylo na delší přednášku.

Tuto sestavu je možno se naučit v systému Tantra-joga pro ženy.

© Mohendžodáro 2017