Mohendžodáro - Odborné články

Jak se zbavit děložních myomů

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Děložní myomy jsou intimním problémem, o kterém se příliš často nehovoří. Přesto jsou však mnohem častější, než by se mohlo zdát.  Myomy je postiženo až 40 procent žen což znamená, že jen v Evropě tímto problémem trpí 24 milionů žen. Jak se tohoto velice nepříjemného zdravotního problému, který může vést až k neplodnosti, zbavit bez nutnosti chirurgické operace?


Číst dál...

Endometrióza

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Endometrióza je onemocnění, při kterém se částečky endometria nacházejí mimo dutinu děložní. Onemocnění se projevuje nejčastěji bolestivou menstruací, dlouhodobými bolestmi v podbřišku, bolestmi při pohlavním styku a někdy i přítomností krve v moči. Nezřídka je endometrióza i příčinou neplodnosti ženy.

Ukážeme si, jak se při této závažné nemoci léčit pomocí přírodních postupů, a jak dosáhnout optimální hormonální hladiny, která je zásadní pro celkové vyléčení. A jak pečovat o svou vnitřní ženu.

Číst dál...

Mohendžodáro léčí  neplodnost

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Mohendžodáro léčí neplodnost

Mohendžodáro pomáhá ženám otěhotnět. Je to dáno několika faktory.

1) Harmonizuje hormonální soustavu ženy. Častá porucha plodnosti je dána tím, že je v nerovnováze hormonální systém. A to bud samotná hypofýza, nebo štítná žláza, nebo vaječníky. Mohendžodáro vyrovnává hladinu hormonů v krvi a vrací jí do rovnováhy. Působení není okamžité, je potřeba se pečlivě celý rok věnovat jednotlivým domácím terapiím a cvičením. Mohendžodáro není rychlá cesta, ale dokáže pomoci účinně.


Číst dál...

Léčba kvasinky

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Léčba kvasinkových onemocnění

Co jsou to kvasinková onemocnění. Jak je léčit a jak jim předcházet? Jste unavení a oslabení a nevíte proč? U mužů jsou příznaky skryté a nebezpečné. U žen výtoky, svědění, bolesti v podbřišku.

Proč tisíce gynekologů denně škodí ženám, když jim na chronickou kvasinku předepisují stále neplatné léky? Odpověd je: nedostatek informací.

Trpíte chronickými záněty, mykózou? Tvrdí vám váš gynekolog, že se jedná o běžné onemocnění? Není to pravda.

Číst dál...

Léčba prostaty

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Léčba prostaty

Někteří lidé by měli tendenci vyhýbat se tématu prostata, protože prostata patří k pohlavním orgánům, nebo snad proto, že se nachází u konečníku. To z ní dělá orgán o kterém je snad raději mlčet, nebo se nevyjadřovat. Až teprve trpí li člověk nádorem, zvětšením či zánětem, potom se muži odváží vůbec o tomto tématu hovořit a to se svým lékařem.

Prostata - Příznaky zvětšené prostaty - Impotence - Rakovina prostaty - Stádia zhoršení funkce prostaty - Tantrajóga pro muže - Počet ejakulací u muže

Číst dál...

Léčba dráhy ledvin

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Léčba dráhy ledvin

Jak souvisí naše životní energie s dráhou ledvin? Jak souvisí to, jak se cítíme, jak prožíváme celý den, jak se máme?
Může dráha ledvin ovlivňovat naši plodnost? Proč má šestina žen spontánní potrat v prvních třech měsících těhotenství? Oslabená dráha ledvin předchází všem závažným onemocněním a to v podstatě bez vyjímky.

Nejčastějším oslabením žen bývá oslabená dráha ledvin. Ženy pociťují chlad v zimě, mají studené nohy, jak se říká, ženy mají slabý krevní oběh. Ale to bývá prvním příznakem slábnoucí energie ledvin.

Číst dál...

Nebezpečná a málo známá chlamydie

Autorka: MUDr. Monika Sičová

Chlamydióza

Chronická nerozpotatelná infekce chlamydií může vaše zdraví zcela ochromit. Promořenost populace je vysoká, až 30 procentní. Nitrobuněčné chlamydie mohou za více příznaků nemocí, než si dokážeme představit. Máte zhoršující se zdraví, urputné zhoršující se bolesti? Jsou příznaky vaši nemoci neurčité, postupně se zhoršující? Nedokáže vám lékař a ani léčitel dát dostatečnou odpověd?

Opravdový zabiják, skrytá infekce chlamydiemi

Číst dál...

Léčba Myomů

Autorka: Ing. Andrea Š.

Léčba myomů

Před 6 lety mi lékař na základě vyšetření ultrazvukem stanovil diagnózu, která mě šokovala - myom ve tvaru koule s průměrem 7,5 cm, vyrůstající z dělohy. Snažila jsem se proto získat co nejvíce informací, abych se uzdravila bez chirurgické operace. Gynekolog mi totiž po vnitřním ultrazvuku sdělil podle něj jediné možné řešení ne právě nejšetrnějším způsobem: "Od této velikosti to bereme i s dělohou." Tehdy jsem chtěla mít ještě další dítě, o to víc jsem se snažila o uzdravení přírodní cestou...

Číst dál...

© Mohendžodáro 2017